Csoportos órák           Ingyenes pilates videók            Online órák             Személyi edzés

 Kinek ajánljuk?

 

A gyakorlatokat úgy alkották meg, hogy a testre a lehető legkevesebb terhelést róják, ezért minden életkornak és erőnléti állapotnak megfelelnek. Az alapszintű gyakorlatok nem igényelnek felkészültséget, egymásra épülve fokozatosan növelik az erőnlétet, fittséget és a vázizomzat megerősítésével előkészítik a testet a haladó gyakorlatok biztonságos kivitelezésére.

Lehetőség van személyi edzés keretében megismerkedni a módszerekkel, ami lehetővé teszi, hogy mindenki a saját fittségi és egészségi állapotának megfelelő terheléssel kezdje az alakformálást egy szakképzett edző előzetes felmérésével és a gyakorlatok helyes kivitelezésében nyújtott segítségével, ami kizárja a sérülések, negatív következmények lehetőségét.

Itt fontosnak tartjuk, hogy megtanulj JÓL mozogni, ami megfelelő tudatossággal, kontrollal, figyelemmel és elszántsággal elérhető. Nem elég csak kontrolálatlanul "ugrabugrálni" és óra végén váll veregetve magunkat elégedetten távozni, abban a tudatban, hogy milyen sokat tettem az egészségemért, és ami manapság sajnos fontosabb motiváció, hogy elégedtem az aznapi ebédemet.  Az ételt, amit megeszel, nem elégetni kell, hanem egészségesen étkezni, akkor nincs mit elégetni, hiszen a szervezetet számára hasznos tápanyagforrást jelent, amit működésére felhasznál. Ez a helyzet a mozgással is, a helytelen mozgás hosszú távon sokkal többet árthat, mint amennyi előnyünk származhat abból rövid távon. Nem riogatásból vagy a már voksotokat tett edzésforma ellen kampányolva, de véleményem szerint, aki kizárólag a step padok vagy különböző zsírégetőnek mondott órák mellett dönt, tíz éven belül kizárólag pilates vagy jóga órákat fog látogatni, mert addigra annyira tönkreteszi az ízületeit, hogy akkora már nem választás kérdése lesz, hanem az egyetlen alternatíva, amit választhat!

Visszatérve az eredeti kérdésre, hogy kinek is ajánljuk az adott mozgásformákat, a válaszunk: MINDENKINEK! Nálunk mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb mozgást, ami a legkisebb terhelés mellett a leglátványosabb eredményeket képes kiváltani testéből. Mindenkinek, aki hajlandó tenni az egészségéért és fittségéért. Mindenkinek segít: a fiatalok és az idősebbek, a mozgássérültek és a mozgékonyak tornája egyaránt. Légy akár teljesen kezdő, aki még sosem sportolt, vagy megszállott testedző, mindenképpen észrevehető eredményeket fogsz elérni!

Gyere és próbáld ki, tapasztald meg saját testeden a változást!

Mozogjunk együtt Sződligeten, nem csak Sződligetiekkel. A Stúdió kiválóan megközelíthető Dunakeszi, Göd, Sződ, Vác felöl is. Várunk mindenkit szeretettel!