Csoportos órák           Ingyenes pilates videók            Online órák             Személyi edzés

Hasizomfejlesztő- és regeneráló tanfolyam

 

Következő tanfolyam időpontja:

2019.06.22. (szombat) 10:00-12:30  >>BEJELENTKEZEK

 

Mi is az a LoveYourBelly?

A LoveYourBelly, egy hasizomfejlesztő- és regeneráló technika, melyet Bagyinka Tímea fejlesztett ki a szétnyílt hasizom kezelésére. A módszer elméleti és gyakorlati alapja egy 2-3 órás tanfolyam keretében sajátítható el, ahol a résztvevők megtanulják, hogyan nyerhetik vissza és tarthatják fent a hasizmok erejét és szüntethetik meg hát- és derékfájdalmaikat.

Minden tanfolyam a has vizsgálatával kezdődik, és annak mérten kapják meg a résztvevők a gyakorlatokat, melyek otthon is biztonsággal végezhetők napi 15-20 percben.  A fontos tudnivalókat egy 64 oldalas jegyzet formájában is kézhez kapják, mely tartalmazza az otthon végezhető gyakorlatokat, képekkel illusztrálva, anatómiai ismereteket, táplálkozástant.

Összességében a tanfolyamon olyan módszertani ismereteket sajátítunk el, aminek ismeretében hatékonyan és biztonsággal kezelheted a szétnyílt hasizom problémáját. Ezt a tudást nem kizárólag a gyakorlatok kivitelezésében hasznosítod, hanem az élet bármely területén, legyen szó gyerkőc emeléséről, takarításról, egyéb sport tevékenységről, akár a kanapén ülésről, minden hétköznapi tevékenységed része lesz. Megtanulsz összhangban élni a szétnyílt hasizmoddal!

 

Mi is az a szétnyílt hasizom?

A hasfalad közepén, az egyenes hasizmok között van egy tömöttrostos kötőszövet, a linea alba, mely bizonyos élethelyzetekhez alkalmazkodva megnyúlik, elvékonyodik. Ilyen élethelyzet például a terhesség, amikor az izmok és kötőszövetek lazulása, nyúlása biztosítja a helyet a babád növekedésének. Ez egy teljesen természetes folyamat. Szétnyílt hasizomról akkor beszélünk, ha szülés után a kötőszövet nem képes visszanyerni eredeti állapotát és az egyenes hasizmok oldalra csúsznak. Ez nem csak esztétikai probléma. Hosszú távon, mivel nincs, ami előröl tartást adna a hasi szerveknek, derékfájdalomhoz, köldök-, gerincsérvhez vezethet.

 

Mikor ajánlott a tanfolyam?

- ha 6 hónappal a szülés után is gratulálnak, mert még mindig úgy nézel ki mintha babát várnál

- ha rendszeres mozgás, helyes táplálkozás hatására sem akar lapulni a hasad

- ha gyorsan vissza szeretnéd nyerni terhesség előtti állapotát a hasadnak

- állandó derékfájdalom

- köldök- vagy hasfali sérv

- gátizmok gyengülése


A tanfolyam ára: 8000 Ft

A részvétel korlátozott

A tanfolyamon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!


Következő tanfolyam időpontja:

2019.06.22. (szombat) 10:00-12:30  >>BEJELENTKEZEK