Paradicsomos padlizsán tofuval
Hozzávalók
2 közepes méretű padlizsán
500 g paradicsomszósz
200 g tofu - készítheted csirkehússal is
2 evőkanál sörélesztő pehely - helyettesíthető parmezánnal
1 evőkanál olivaolaj
1 kiskanál só, bazsalikom, oregánó
1/4 kiskanál bors
4 gerezd fokhagyma
A padlizsánt hosszában bevágdosod
Összekevered a paradicsomszószt a sörélesztő pehellyel, olajjal, fűszerekkel majd a padlizsán bevágdosott részeit jól bekened a fűszeres szósszal. A maradék szószt ráöntöd a padlizsán tetejére.
Előmelegített 180 fokos sütőben 60 percet sütöd.
Én most tofuval készítettem, amit kisebb kockákra vágtam, meglocsoltam olivalolajjal és szójaszósszal, majd serpenyőben kisütöttem. Választhatsz más fűszerezést is a tofunak vagy helyettesítheted csirkehússal.
Jó étvágyat!:)
- Nincsenek hozzászólások.