Csoportos órák           Ingyenes pilates videók            Online órák             Személyi edzés

Itt tudod megosztani velem az online órákkal kapcsolatos pozitív/negatív észrevételeidet, javaslataidat, élményeidet, elért céljaidat. Ha valami nem lenne világos egy gyakorlat kivitelezésével, légzéssel, ellenjavallatokkal kapcsolatban, tedd fel bátran kérdésedet és legjobb tudásom szerint igyekszem megválaszolni.:) 

Minden meglátást, kérdést szívesen fogadok, hiszen ebből tudom felmérni, hogy mi az ami még tisztázást igényel, esetleg nagyobb hansúlyt érdemelne az órákon.

Ha bármilyen ötleted van az órákkal kapcsolatban, legyen az más óratípus (pilatesen belül) bevezetése, kezdési időpontokkal kapcsolat kérés...stb.,ne habozz, oszd meg velem!

Köszönöm!:)

Online órákkal kapcsolatos észrevételek, mozgással kapcsolatos kérdések

Kép újratöltsée
 • Zelenák Wéber Krisztina (kriszti.weber@gmail.com)
  2019-04-07 10:16:21
  Szia, hétvégén nem elérhetők annak a hétnek az órái? Csak az utolsó nap? Nincs időm hétközben minden nap végezni a gyakorlatokat, hétvégén szeretttem volna bepótolni...
 • Kis Alíz
  2017-03-09 14:23:58
  Annyira örülök, hogy megtaláltam az online mozgás lehetőségét! Sajnos a közelemben lévő órák időpontjaihoz egyáltalán nem tudok alkalmazkodni a rendszertelen időbeosztásom miatt, de így akár éjszaka (ha rá tudom venni magam) vagy hajnalban is tudok mozogni.Fantasztikus!Köszönöm!Alíz
 • Nógrádi Erika
  2017-01-18 09:39:29
  Napról napra egyre kiegyensúlyozottabb vagyok mióta végzem veled a gyakorlatokat! Nem csak a testem izmai vállnak egyre erősebbé, de a lelkemnek is jól esik! Nagyon köszönöm és további sok-sok hasonló videóval tegyél gazdagabbá minket!:)
 • Péczeli Erzsébet (e.peczeli@gmail.com)
  2016-11-10 22:28:35
  ez valami fantasztikus élmény volt. nemcsak a csigolyáim rendeződnek, hanem új izmokat (vagy azok hiányát) tapasztalom meg. nagyon köszönöm.