Csoportos órák           Ingyenes pilates videók            Online órák             Személyi edzés

Mit takar az online óra? 

Online órák esetében az oktató online közvetítéssel tartja meg Neked az órát, amihez ki sem kell mozdulnod otthonról, csupán egy számítógépre van szükséget és a saját nappalidból tornázhatod végig az órát. Az oktató folyamatosan instruál a precíz kivitelezés érdekében, és veled együtt hajtja végre a gyakorlatokat, motiválva a folyamatos munkára. 

Az online órák a meghirdetett napon egész nap (0-24) elérhetők, így a saját időbeosztásodhoz maximálisan igazítható! Tornázhatsz akár munka előtt, ebédszünetben, a baba alvás idejében vagy akár késő este is. Te döntöd el szabadidődhöz igazítva!

Minden heti órarended tartalmaz egy rövidített, 30 perces teljes tested átmozgató videót, ahol egy-egy izomcsoportra helyezzük a hangsúlyt. Ezek a videók egész héten elérhetők, így időhiány esetén vagy hétvégén sem kell nélkülöznöd a pilates-t!:) 

 


Hogyan tudom elkezdeni? 

  1. Az első lépés, hogy rendelkezz egy google fiókkal (gmail-es email cím). Ez azért fontos, mert a google szolgáltatásán keresztül fogom veled megosztani az online órák elérési linkjét.

         Ha nincs, akkor néhány perc alatt itt tudsz létrehozni: https://accounts.google.com/SignUp

  1. A második lépés egy gyors regisztráció, amit követően, most 14 napon keresztül ingyenesen próbálhatod ki a meghirdetett csoportos online órákat. Regisztrálok >>                                                                                                                              
  2. A próbanapok lejárta után csak meglévő havi előfizetéssel tudod elérni az órákat.

 


Honnan érem el az online órákat? 

Fontos, hogy mindig csak az adott nap óráját tudod elindítani! Az online órarendben (az órarend menüpontban) rákattintasz a megnézni kívánt órára és amennyiben be vagy jelentkezve google fiókodba, a videó megjelenik, ha nem, akkor felszólít a rendszer, hogy jelentkezz be. 

 


Milyen típusú előfizetések vannak?

Minimum előfizetési idő 1 hónap, a maximum 3 hónap! A 3 hónapos előfizetés a Te kényelmedet szolgálja, hogy ne kelljen havonta megújítanod, de persze, dönthetsz a havi befizetések mellett is.

Zárójelesen jegyezném meg, hogy a pilates könnyen "szerelemmé" válhat, így ha haboznál, nyugodtan válaszd a 3 hónapos előfizetést, nem fogod megbánni!:)

 


Mennyi ideig érvényes az előfizetés?

Havi előfizetés esetén a vásárlás adott napjától a következő hónap egyazon napjáig érvénye (pl. szeptember 24.-én vásárolt előfizetés október 24.-ig). Természetesen több hónap előfizetése esetén, az előfizetett hónapok számával kitolódik a hozzáférésed. Az előfizetés lejárta után az órákhoz való hozzáférésed megszűnik.  

 


Mennyibe kerülnek az egyes előfizetések?

havi előfizetés - 4 300 Ft

2 havi előfizetés - 8000 Ft

3 havi előfizetés - 11 400 Ft

Kombinált (havi online órák +pilates videók) - 5 500 Ft

 


Hogyan tudom a havi előfizetés díját rendezni a próbanapok után? 

 

 1. Bankkártyás/PayPal fizetéssel

PayPal-al való fizetés legfőbb előnye, a biztonságos vásárlás garanciája mellett, hogy a banki átutalással szemben, azonnal láthatóvá válik befizetésed, így gyorsabban igénybe tudod venni a szolgáltatást. Az összeg befizetését követően, legkésőbb 24 órán belül lehetőséged lesz felcsatlakozni az online órákra. Erről a google fiókodra értesítést küldünk. 

Az előfizetés kiegyenlítéséhez nem kell saját PayPal azonosítóval rendelkezned, bármelyik dombornyomott bankkártyával, hitelkártyával fizethetsz ezzel az eljárással (VISA, MASTERCARD, DISCOVER, AMEX).

A PayPal oldala angol nyelvű, de ettől nem kell megijedned, ha vásároltál már bankkártyával, itt is boldogulni fogsz. Ha segítségre lenne szükséged, itt találsz instrukciót >>

A "contact" információnál email címnek a regisztrációkor megadott mail címedet (gmail cím) add meg! Ezzel fogunk tudni beazonosítani. 

 

2. Banki átutalással

Kedvezményezett: Nagy Nikolett

Számlaszám: 11773425-03531442

Megjegyzés: google fiókod címe és az előfizetés megnevezése

 

3. Személyesen a Stúdióban

2133 Sződliget, Somogyi Béla utca 26.