Csoportos órák           Ingyenes pilates videók            Online órák             Személyi edzés
Nyári előfizetés (06.01.-08.31.) - 9 990 Ft

 

Tudom, tudom nyár van, meleg van, a gyerek is otthon van, programokból is bőven akad és mindemellett még dolgozni is kell, de a tested ilyenkor is igényli a mozgást!

Sokkal nehezebb a nyári időszakban rávenni magunkat a mozgásra és hajlamosabbak vagyunk háttérbe szorítani azt, de ilyenkor is próbálj meg heti 2 alkalommal időt, energriát szánni rá, hidd el megéri!

Az online órák előnye, hogy bárhol és bármikor elindíthatod, nem vagy konkrét időponthoz kötve. Legyen egy hajnali óra a nyári meleg előtt, vagy egy késő esti óra a gyerekek elalvása után. Bárhol vagy az órák veled leszenek!

Én egy kezdvezményes nyári előfizetéssel szeretnélek motiválni ebben. Mit is jelent ez? A nyári előfizetéssel most 3 hónapon keresztül hozzáférést kapsz a teljes pilates videótár anyagához, ami több mint 150 videót tartalmaz, mindössze 9900 Ft-os áron.

 

Nézd meg a videótár anyagát - http://homepilatesstudio.hu/pilates-videok/

 

Abban az esetben, ha 06.01.-ig nem jár le a jelenlegi előfizetésed, akkor is lehetőséged van igénybe venni a kedvezményes nyári árat! Ebben az esetben a nyári előfizetésed a megadott időszakra (06.01.-08.31.) lesz érvényes és a fennmaradó napjaid szeptember 01.-től újra érvénybe lépnek.

 

A pilates videók elérhetősége 

  1. Az ingyenesen videók eléréséhez nem szükséges regisztráció!

A havi előfizetéssel nézhető videókhoz egy google fiókkal (gmail-es email cím) kell rendelkeznek. Ez azért fontos, mert a google szolgáltatásán keresztül fogom veled megosztani az online órák elérési linkjét.

       Ha nincs, akkor néhány perc alatt itt tudsz létrehozni egyet: https://accounts.google.com/SignUp

  1. A második lépés regisztrálnod a létrehozott/meglévő google fiók címének megadásával és a számlázási adatok kitöltésével, ahova a későbbiekben elküldjük az elektronikus számládat( amennyiben korábban már regisztráltál, ez a lépés kihagyható).  Regisztrálok>>   
                                                        
  2. Előfizetés után a videók 24 órán belül elérhetővé válnak. Fizetési lehetőségek>>