Csoportos órák           Ingyenes pilates videók            Online órák             Személyi edzés
21 NAPOS PILATES KIHÍVÁS

A karácsonyi nagy lakomázások és felszaladt plusz kilók után, úgy gondoltam, hogy mindenkire ráfér egy évindító pilates kihívás, ami segít az "idén egészségesebb életet fogok élni..rendszeresen eljárok mozogni...elkezdek diétázni és leadom a felszaladt kilókat" típusú újévi fogadalmak elérésében. Természetesen ez nem csak az év elejére, hanem az év bármely időszakára igaz, amikor úgy döntesz, hogy ideje változtatni!:)

Egyik napról a másikra változást elérni nem lehet, ez köztudott. Minden apró lépés, amit az elhatározásunk érdekében teszünk, azonban nagyban hozzásegít a cél eléréséhez. Minden nap egy keveset, ez a 21 napos kihívás célja. Szánj 21 napon keresztül 10-15 percet magadra, a testi-lelki felfrissülésedre és máris rengeteget tettél az egészségedért! 21 nap után már nem azt fogod kérdezni magadtól, "hogyan tudnám a hétköznapom részévé tenni a mozgást?", hanem azt, "hogyan tudtam eddig pilates nélkül létezni?". Érezni fogod a minőségi változást. Nem csak testileg, de lelkileg is. Ez a pilates.

A gyakorlatsorod átlagosan napi 4 elemből áll, a kezdőtől az egyre nehezebb gyakorlatok felé haladva. Nem az a cél, hogy mind a 4 elemet végigcsináld, hanem a saját fizikai állapotodhoz mérten, annyi elemet hajts végre, amennyi jól esik, ameddig helyes testtartással tudod kivitelezni a gyakorlatokat! Ebből adódóan bármilyen fizikai állapotban is vagy, kezd el bátran. Az elvégzett gyakorlatelemek után, ha még érzel motivációt magadban, akkor a videót visszatekerve meg is ismételheted, annyiszor ahányszor csak tudod:)

A pilates videók között találsz ingyenesen elérhető bemelegítő és nyújtó gyakorlatokat, amit ajánlott elvégezni a kihívások előtt és után. 

További részletek az első napi kihívás videóban!:)

Kezd el még ma és már meg is tetted az első lépést a holnapod megváltoztatásához!